Nieuws

Nieuwe softbag-collectie van Kappa

Het Italiaanse Kappa presenteerde onlangs een nieuwe lijn soft bags. De K’Rugged-lijn bestaat uit een viertal tassen met een inhoud van 10 tot 45 liter, die zowel individueel als samen gebruikt kunnen worden.

Voor het gebruik van de tassen is de AV00 Base nodig. Met dit systeem, dat volgens Kappa in enkele minuten te installeren is, kunnen de tassen als zij- of zadeltassen gebruikt worden. De AV01 en AV02 zijn daar de voorbeelden van. Met 10 en 20 liter inhoud kunnen ze apart, en samen worden gebruikt. Beide tassen zijn daarnaast waterdicht en voorzien van een antigrip rubberen basis, roll-topsluiting verstelbare riemen en gespen en een reflecterende strip. De AV01 is beschikbaar voor €96,90, de AV02 voor €107,90.

De AV03 is met een inhoud van 45 liter de grootste van het viertal. Ook deze tas is voorzien van een roll-topsluiting voor 100% waterdichtheid en bescherming tegen stof en zand bij offroad-gebruik, en daarnaast voorzien van zijopeningen, gespen en het M.O.L.L.E-systeem aan de bovenkant, wat het mogelijk maakt om een extra lading mee te nemen boven op de tas. Ook is de AV03 te gebruiken als rugzak. De AV04 duffeltas, met een inhoud van 40 liter, heeft volgens Kappa naast de technische specificaties van de bovenstaande tassen één belangrijk kenmerk: veelzijdigheid. De tas is namelijk ook te gebruiken als rugtas, en kan met de hand worden gedragen. De tassen kosten €119,95 (AV03) en €114,95 (AV04). De tassen in de K’Rugged-lijn zijn vanaf begin mei beschikbaar. Meer info: www.bike-design.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws