Nieuws

Nieuwe motorjeans van Louis: Vanucci Dyn

Motorkleding en -onderdelen gigant Louis heeft een nieuwe motorjeans in het gamma opgenomen. Deze Vanucci Dyn is volgens het merk state-of-the-art. Te meer omdat bijna geen enkel onderdeel van de beschermende kleding voor motorrijders zich zo snel ontwikkelt als de motorjeans, aldus Louis.

De nieuwe Dyn-jeans zijn gemaakt van een licht elastische denimstof die 25% Dyneema bevat. Een super sterke kunststofvezel op polyethyleen-basis die eind jaren 70 in Nederland ontwikkeld werd. Dyneema is niet alleen goed bestand tegen scheuren, het beschikt ook over een zeer glad oppervlak. Hierdoor wordt er bij een val op het asfalt weinig wrijvingswarmte gegenereerd.

Voor de snit heeft Louis gekozen voor een no-nonsense look en comfortabele pasvorm. Bij de herenvariant in de vorm van een regular fit en voor dames een slim fit. Beide modellen worden standaard met flexibele level 2-knieprotectoren geleverd. Deze zijn optioneel aan te vullen met heupprotectoren.

De damesversie van de Dyn is te koop in de maten 27 tot 33. De herenversie in de maten 30 tot 40. De lengtemaat is voor beide varianten uniform en royaal bemeten. De broek is in alle Louis-filialen en in de onlineshop verkrijgbaar voor 229,99 euro.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.