Nieuws

Nieuwe motorjeans van Louis: Vanucci Dyn

Motorkleding en -onderdelen gigant Louis heeft een nieuwe motorjeans in het gamma opgenomen. Deze Vanucci Dyn is volgens het merk state-of-the-art. Te meer omdat bijna geen enkel onderdeel van de beschermende kleding voor motorrijders zich zo snel ontwikkelt als de motorjeans, aldus Louis.

De nieuwe Dyn-jeans zijn gemaakt van een licht elastische denimstof die 25% Dyneema bevat. Een super sterke kunststofvezel op polyethyleen-basis die eind jaren 70 in Nederland ontwikkeld werd. Dyneema is niet alleen goed bestand tegen scheuren, het beschikt ook over een zeer glad oppervlak. Hierdoor wordt er bij een val op het asfalt weinig wrijvingswarmte gegenereerd.

Voor de snit heeft Louis gekozen voor een no-nonsense look en comfortabele pasvorm. Bij de herenvariant in de vorm van een regular fit en voor dames een slim fit. Beide modellen worden standaard met flexibele level 2-knieprotectoren geleverd. Deze zijn optioneel aan te vullen met heupprotectoren.

De damesversie van de Dyn is te koop in de maten 27 tot 33. De herenversie in de maten 30 tot 40. De lengtemaat is voor beide varianten uniform en royaal bemeten. De broek is in alle Louis-filialen en in de onlineshop verkrijgbaar voor 229,99 euro.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws