Nieuws

Nieuwe MotoGP-game op komst

Het MotoGP-seizoen ging afgelopen weekend van start en dat is reden genoeg voor game-ontwikkelaar Milestone om een nieuwe MotoGP-game met nieuwe features aan te kondigen.

In grote lijnen is MotoGP 22 – zoals de game heet – hetzelfde als de voorgaande spellen. Wel zitten er zoals gebruikelijk een aantal nieuwe zaken in het spel. Zo maakt Milestone bekend dat het veelbesproken Ride Height Device (RHD) – dat de achtervering bij het uitkomen van de bocht laat inzakken voor meer grip en een betere acceleratie – in het spel zit, net als aangepaste vering en zelfs bandenslijtage.

Maar het meest interessant is misschien wel de nieuwe 2009 season-modus. Het is een ode aan één van de meest spectaculaire GP-seizoenen ooit. Hiermee speel je als één van de rijders uit het seizoen van 2009 echte gebeurtenissen na. In totaal is de modus goed voor zeventien hoofdstukken, meer dan vijftig minuten speeltijd en voorzien van commentaar van Mark Neale, regisseur van de MotoGP-documentaires. Reden genoeg om op 21 april een exemplaar te bemachtigen? Wij denken van wel! Meer info: www.motogpvideogame.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws