Nieuws

Nieuwe kleuren voor populaire Honda’s

Vier van Honda’s populairste Europese modellen, de X-ADV, NC750X, Forza 750 en NT1100 krijgen nieuwe kleurupdates voor 2023.

De X-ADV line-up wordt afgetopt door de geheel nieuwe en sportieve Shasta White Special Edition, met opvallend grote logo-graphics. Vorig jaar was de X-ADV Honda’s op één na bestverkochte motorfiets boven de 350cc, alleen de CB650R verkocht nog iets beter. De avontuurlijke X-ADV zal ook verkrijgbaar blijven in Mat Ballistic Black Metallic, Mat Iridium Gray Metallic en Pearl Deep Mud Gray, alle voorzien van nieuwe zwarte kunststof delen en zwart remschijf-hart.

De NC750X is sinds zijn introductie (oorspronkelijk als de NC700X) in 2012 een goed verkopende machine in Europa, vooral dankzij de zuinige tweecilindermotor en kenmerkende adventure-styling. Voor 2023 krijgt de NC een frisse nieuwe look in de vorm van de kleuropties Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray en Candy Chromosphere Red. De Mat Ballistic Black Metallic blijft, met nieuwe grafietkleurige kunststof onderdelen.

De Forza 750 maxi-scooter, vorig jaar winnaar van de prestigieuze Red Dot Award voor motordesign, is in 2023 verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren: Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White en Iridium Gray Metallic, alle voorzien van een volledig zwarte onderkuip. De Forza 750 zal ook verkrijgbaar zijn in Mat Jeans Blue Metallic.

Last but not least, komt er een nieuwe kleur voor de NT1100: Gunmetal Black Metallic. Daarnaast blijven Matt Iridium Gray Metallic en Pearl Glare White leverbaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws