Nieuws

Nieuwe kleuren voor Ninja 400 en Z400

In aanloop naar de lancering van haar nieuwe 2020-modellen, maakt Kawasaki de kleuren van de niet gewijzigde line-up bekend. Dit keer is het de beurt aan de onlangs nog vernieuwde Ninja 400 en Z400.

Machines die in de basis natuurlijk op jongeren gericht zijn, al laat Kawasaki ook weten zich eveneens te richten op heropstappers en oudere motorrijders, die – met een populair woord – willen ‘downsizen’ naar een lichtere machine. Dat kunnen zij komend modeljaar in een aantal nieuwe kleurstellingen doen.

Zo zal de 2020 Kawasaki Ninja 400 medio december beschikbaar zijn in het Metallic Spark Black en de vernieuwde KRT editon (Lime Green). De Kawasaki Z400 staat op zijn beurt vanaf november in de showroom in de kleuren Metallic Matte Graphite Gray/ Metallic Spark Black en Candy Lime Green/ Metallic Spark Black.

Performance pakket
Kawasaki heeft voor beide motoren ook een Performance-pakket samengesteld. Deze bestaat voor de 2020 Ninja 400 uit een titanium Akrapovič einddemper met hitteschild, een seatcover in bijpassende kleur en een tankpad. Om de Z400 te personaliseren, is het Performance pakket – minus het hitteschild – identiek aan die van de Ninja.

De prijzen van beide motoren worden op een later moment bekendgemaakt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Voorjaarsvoordeel Royal Enfield

Voorjaarsvoordeel Royal Enfield

7 mei, 2024

Met het voorjaarsvoordeel van Royal Enfield wordt een Meteor, Classic, Scram, Interceptor of Continental GT nu nog ...

Overig nieuws