Nieuws

Nieuwe kleuren voor Ninja 400 en Z400

In aanloop naar de lancering van haar nieuwe 2020-modellen, maakt Kawasaki de kleuren van de niet gewijzigde line-up bekend. Dit keer is het de beurt aan de onlangs nog vernieuwde Ninja 400 en Z400.

Machines die in de basis natuurlijk op jongeren gericht zijn, al laat Kawasaki ook weten zich eveneens te richten op heropstappers en oudere motorrijders, die – met een populair woord – willen ‘downsizen’ naar een lichtere machine. Dat kunnen zij komend modeljaar in een aantal nieuwe kleurstellingen doen.

Zo zal de 2020 Kawasaki Ninja 400 medio december beschikbaar zijn in het Metallic Spark Black en de vernieuwde KRT editon (Lime Green). De Kawasaki Z400 staat op zijn beurt vanaf november in de showroom in de kleuren Metallic Matte Graphite Gray/ Metallic Spark Black en Candy Lime Green/ Metallic Spark Black.

Performance pakket
Kawasaki heeft voor beide motoren ook een Performance-pakket samengesteld. Deze bestaat voor de 2020 Ninja 400 uit een titanium Akrapovič einddemper met hitteschild, een seatcover in bijpassende kleur en een tankpad. Om de Z400 te personaliseren, is het Performance pakket – minus het hitteschild – identiek aan die van de Ninja.

De prijzen van beide motoren worden op een later moment bekendgemaakt.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.