Nieuws

Nieuwe kleuren voor de Kawasaki Ninja 650 2021

De voor dit jaar flink vernieuwde, Kawasaki Ninja 650 is voor modeljaar 2021 in drie nieuwe kleuren gehesen. Vanaf december staat de machine in de volgende kleuren bij de dealer: Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White (KRT edition), Metallic Spark Black / Pearl Blizzard White en Metallic Spark Black.

Buiten een optische update, blijft de motor voor 2021 hetzelfde. Wat betekent dat de Ninja 650 ook komend modeljaar is voorzien van een koppelrijke parallel-twin die gecombineerd wordt met een licht rijwielgedeelte voor sportieve aspiraties.

De scherpe styling wordt geaccentueerd door de ledkoplampen, een modern TFT-display en connectiviteitfuncties. Hierdoor is het mogelijk om via de Kawasaki Rideology app ook functies als GPS-route informatie en geplande onderhoudsinformatie bekijken.

Daarnaast zal de Ninja 650, net als voorgaande jaren, ook in 2021 aan te kleden zijn met een tweetal accessoirepakketen. Wie kiest voor de Performance Edition, krijgt er een volledig Akrapovic uitlaatsysteem, een tankpad, smoke windscherm en een Buddyseat cover in kleur bij.

De Tourer Edition bestaat uit zijn beurt ui zijtassen, een hoog windscherm, framesliders, een tankpad en kneepads. Hoeveel de Ninja 650 gaat kosten, wordt later dit jaar bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.