Nieuws

Nieuwe kleuren voor 2024 Kawasaki Versys 1000 line up

Ook komend modeljaar is de Kawasaki Versys 1000 weer in drie verschillende uitvoeringen leverbaar, Versys 1000, Versys 1000S en Versys 1000SE, maar wel in twee nieuwe kleurstellingen.

Versys 1000

De Versys 1000 is het instapmodel, maar is al behoorlijk compleet met standaard cruise control, tractiecontrole, bochten-ABS, een verstelbare ruit en een middenbok. Deze versie blijft wat kleuren betreft ongewijzigd voor 2024: Metallic Matte Graphenesteel Gray/Metallic Spark Black.

Versys 1000S

De Versys 1000 S is de luxere uitvoering van de Versys en is onder meer voorzien van een quickshifter, een TFT-display met connectiviteit, een 12V-aansluiting, handvatverwarming, handkappen en bochtenverlichting. Nieuwe kleuren: Metallic Diablo Black/Metallic Phantom Silver en Metallic Matte Dark Gray/Metallic Diablo Black.

Versys 1000 SE

De absolute top in luxe en prestaties is de Versys 1000SE, met naast de andere extra’s semi-actieve, elektronische Showa Skyhook-vering, die zich continu aan de wegomstandigheden aanpast. Nieuwe kleuren: Metallic Diablo Black/Metallic Phantom Silver en Metallic Matte Dark Gray/Metallic Diablo Black.

Prijzen worden later bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws