Nieuws

Nieuwe kleuren Scorpion Exo-Tech

Met de Exo-tech heeft Scorpion lekker scherp gelijnde, sportief ogende systeemhelm in haar line-up, die komend jaar in een paar fraaie nieuwe designs en kleurstellingen beschikbaar is.

Technisch is de brilvriendelijke Exo-Tech hetzelfde gebleven, met onder andere twee maten helmschalen, een intern zonnevizier, verschillende ventilatie-openingen, Pinlock-vizier en een uitneem- en uitwasbare binnenvoering. Nieuw voor 2021 zijn echter de Forza en Primus-designs, die beide in drie verschillende kleuren beschikbaar zijn. Daarnaast is er ook de Exo-Tech Carbon, die technisch identiek is aan de polycarbonaat-variant, alleen begrijpelijkerwijs een heel stuk lichter. Deze kreeg voor 2021 het in de kleurvarianten zwart/rood en zwart/neongeel beschikbare Top-design aangemeten.

Beide helmen zijn er in de maten XS t/m XXL. De Exo-Tech in de Forza- en Primus-ontwerpen kost € 349,90. De Exo-Tech Carbon met het Top-ontwerp € 489,90. Info: www.scorpionsports.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.