Nieuws

Nieuwe kleuren Honda Gold Wing/Tour

De historie van de Honda Gold Wing voert terug tot 1975 en nog altijd is de dikke boxer het vlaggenschip van de Honda-vloot. De voor 2018 nog grondig gerenoveerde überluxe-toerder krijgt voor komend jaar nieuwe kleuren en een bescheiden uitbreiding van de uitrusting.

Om maar met dat laatste te beginnen, zowel de reguliere Gold Wing, als de luxere Tour-uitvoering met onder meer airbag en topkoffer, zijn vanaf 21023 standaard uitgerust met een elektronische bandenspanningscontrole.

De basis Gold Wing (standaard met DCT uitgerust) is daarbij verkrijgbaar in de nieuwe kleurstelling Iridium Gray Metallic/Mat Pearl Morion Black, gecompleteerd met rode details. De Tour-uitvoering in de twee nieuwe kleuren Graphite Black met bruine carterdeksels en Beta Silver Metallic/Iridium Gray Metallic. De populaire Pearl Glare White kleur blijft voor komend jaar gewoon beschikbaar. De Tour in Graphite Black is overigens ook met een reguliere manuale zesbak verkrijgbaar. Wanneer de 2023 Gold Wing exact bij de dealer staat, is nog niet bekend.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws