Nieuws

Nieuwe kleuren BMW-modellen

BMW gooit voor volgend jaar de kleuren van haar modellen op de schop. Voor 2022 presenteert het een aantal nieuwe stijlen en kleuren, waaronder Mineral grey metallic (S1000RR), Imperial blue metallic (R NineT Urban GS) en Black storm metallic (F850GS en GS Adventure).

De meeste modellen krijgen voor volgend jaar een ander kleurtje of stijl aangemeten, waaronder de F900(X)R, F750 en 850 GS (Adventure), R1250RS, evenals de G310R en GS. Bij de R18 (Classic) en S1000RR zijn wat uitgebreidere aanpassingen gedaan. Zo krijgt de laatstgenoemde naast een nieuw jasje een standaard M Chassis-kit, rijker uitgerust Dynamic-, M- en Billet-pakket als optie en kunnen de beide varianten van de M-wielen (carbon of gesmede) als optie worden aangeschaft voor elke kleur. Bij de R18 (Classic) is de onderste bagagehouder aangepast, en is de optie Chrome vrij te kiezen voor alle nieuwe kleurvarianten.

Daarnaast zijn er ook een aantal kleinere aanpassingen gedaan. Zo heeft de R NineT Scrambler volgend jaar offroad-banden als optie, de R1250GS optionele kofferhouders voor aluminium-koffers, krijgt de R1250RT een software-update en de S1000XR als optie een M-pakket (alleen bij de kleur wit/M-motorsport). De nieuwe kleuren en aanpassingen zijn voor 2022, maar vanaf augustus dit jaar al verkrijgbaar. Meer info: www.bmw-motorrad.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.