Nieuws

Nieuwe kleur voor 2024 Kawasaki Z H2

Kawasaki introduceert voor 2024 een nieuwe kleurstelling voor haar supercharged Z H2.

In de Z H2 heeft Kawasaki Heavy Industries als technologische kennis en expertise samen late komen en dat heeft geresulteerd in een 998cc viercilinder motorblok met supercharger, dat een maximum vermogen levert van 200 pk en een koppel van 137 Nm.

Daarnaast is deze bruut voorzien van een goed gevuld elektronicapakket met onder andere tractiecontrole, verschillende rijmodi, een up/down-quickshifter, een cornering-managementsysteem, launch control, ABS en cruise control.

Naast de standaard uitvoering is er ook nog de Z H2 S, met onder andere semi-actieve elektronische Showa-Skyhook-vering en Brembo Stylema-remmen. De Z H2 SE blijft in dezelfde kleurstelling leverbaar als dit jaar (Metallic Matte Graphenesteel Gray in combinatie met een groen frame), voor de Z H2 is er nieuwe kleur: Metallic Carbon Gray/Ebony. Ook blijft de Performance Edition kit met onder andere een titanium Akrapovic-uitlaatdemper leverbaar.

Vanaf december staan de 2024 Z H2 en Z H2 SE bij de Kawasaki dealers. Ga voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt naar www.kawasaki.nl.

Lezen hoe zo’n kanon rijdt? Dat doe je hier!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

iXS komt met airbag-vest

iXS komt met airbag-vest

1 mei, 2024

Om letsel aan torso en de ruggengraat te voorkomen, brengt iXS het airbag-vest Ipro 1.0 op de markt. Alles bij ...

Overig nieuws