Nieuws

Nieuwe importeur Monimoto

Monimoto, een compact tracking systeem dat je direct belt bij ongebruikelijke beweging van je motorfiets (lees: diefstal), heeft een nieuwe importeur in Nederland, en wel Perier Motorsport. De motorkleding- en -accessoiresspecialist uit Eemnes gaat per direct beide versies van het Monimoto-systeem voeren.

Het Monimoto-trackersysteem is uiterst compact en in een handomdraai te installeren. Het bestaat uit een twee delen: de tracker zelf, die je in de motorfiets verstopt, en een zogenaamde ‘key fob’ (sleutelhanger). Wanneer beide bij elkaar in de buurt zijn, is de tracker gedeactiveerd, wanneer je echter niet in de buurt bent en de motor maakt een ongebruikelijke beweging, dan zal het je binnen één minuut bellen en de actuele locatie delen via de bijbehorende app. Zolang de motor beweegt blijft het systeem de coördinaten waar de motor zich op dat moment bevindt doorgeven.

Daarbij maakt het systeem gebruik van een voorgeïnstalleerde SIM-kaart voor internationaal gebruik. De kosten voor het SIM-kaart abonnement zijn de eerste twee maanden gratis, daarna betaal je drie euro per maand. De Monimoto is er in twee uitvoering: de MM5 is enkel geschikt voor het 2G netwerk en kost € 169,00, daarnaast is er ook de 2G/3G MM6 voor € 199,00. Kijk voor meer info op www.periermotorsport.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.