Nieuws

Nieuwe HD’s bekijken

Na de bekendmaking van de nieuwe 2008-modellen van Harley-Davidson kijkt het Harley-minnend publiek er reikhalzend naar uit om de nieuwe modellen in het echt te kunnen bekijken, aan te raken en mee te nemen voor een testrit. En dat kan dus op 15 en 16 september* aanstaande bij de 23 Harley-Davidson Dealers in Nederland en België.

De nieuwe XL1200 Nightster zal een van de sterren van het weekend zijn. Deze neo-retro Sportster variant maakt cool nog cooler. Hiernaast zijn vanaf modeljaar 2008 de Touring en VRSC modellen, waaronder de immens populaire Night Rod Special, met ABS verkrijgbaar en zijn nu allen standaard uitgerust met Brembo remmen. Tot slot staat ook de de Dyna Fat Bob FXDF deze dagen in de showroom. Ook kan men natuurlijk ter plaatse een afspraak te maken voor een testrit met een van de gloednieuwe motorfietsen.
Aan dit Open Huis is een bijzondere actie gekoppeld, waarvoor je naar de Harley-website moet. Klik hier voor de Nederlandse site en hier voor de Belgische.; Geef daar antwoord op de vragen en maak kans op een heuse Harley-Davidson Safari in Zuid-Afrika! Naast de reis kun je ook Harley-Davidson MotorClothes winnen.

* Motoport Goes, HCS Zoetermeer, Harley World Apeldoorn, Harley World Amsterdam en Oude Monnink Motors zijn alleen op zaterdag 15 september geopend.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws