Nieuws

Nieuwe extra’s en kleuren voor BMW F750GS, F850GS en F850GS Adventure

BMW heeft haar middensegment GS-modellen van een opfrisbeurt voorzien voor 2020. Zodoende zijn de BMW F750GS, F850GS en F850GS Adventure nu standaard voorzien van led-richtingaanwijzers, een USB oplaadpunt op het dashboard, ABS Pro en DTC. De F850GS en F850GS Adventure zijn nu tevens standaard voorzien van een TFT-display met Connectivity.

Daarnaast heeft elk model een eigen nieuwe kleurstelling gekregen en zijn de drie middenklasse-GS’en nu ook verkrijgbaar in een speciale ’40 Years GS’-uitvoering.

De 2020 BMW F 750 GS wordt standaard geleverd in het Light white kleurstelling waarbij het middelste deel van de tankcover in kleur is meegespoten. Dit wordt gecomplementeerd met matzwarte wielen, een zwarte stuur en een zadel in het rood-zwart. Daarnaast heeft BMW ook de kleurstelling San Marino Blue Metallic aan het gamma toegevoerd. In deze stijlvariant heeft de F750GS een getint windscherm, lichtmetalen velgen in de kleur Granite Grey, een zilverkleurig stuur, een zwart/grijs zadel en een gegalvaniseerde radiateurcover.

Bij de F850GS is de nieuwe basiskleur Racing Red. Net als bij de F750GS is het middendeel van de tankcover in de voertuigkleur is gespoten. Verder heeft de 850GS zwarte vorkpoten, zwarte wielen en een zwart/grijs zadel. Onder de noemer Rallye is het ook mogelijk de F850GS in het Racing Blue Metallic te hullen, wat wordt aangevuld met handkappen, zwarte vorkpoten, een rood/zwart zadel, goudkleurige velgen en een gegalvaniseerde radiateurcover.

De BMW F 850 GS Adventure wordt dit jaar standaard in het Ice grey gehuld. Compleet met zwarte vorkpoten, zwarte wielen en een grijs/zwart zadel. De zwarte gefixeerde vorkpoten en wielen en het grijs-zwart kleurige comfortzadel zijn perfect op elkaar afgestemd. Net als de F850GS is ook de F850GS Adventure in de kleurstelling Rallye verkrijgbaar. Voor de Adventure betekent dat een Kalamata metallic matte lakafwerking, goudkleurige velgen, goudkleurige vorkpoten, een zwart/grijs Rallye-zadel met zithoogte op 890 mm en een sportief windscherm.

Omdat te vieren dat de GS veertig jaar bestaat, zijn de drie midsized-GS’en ook verkrijgbaar in de ’40 Years GS’-uitvoering. Dus mogen de motoren zich in het kenmerkende zwart/geel hullen.

De 2020-modellen zijn vanaf 1 augustus verkrijgbaar.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws