Nieuws

Nieuwe elektrisch verwarmde handschoenen van Ixon

De temperaturen lijken voorlopig nog even in de enkele cijfers te bivakkeren, dus het ideale weer voor een set elektrisch verwarmde motorhandschoenen. Bij het Franse Ixon kun je terecht voor de IT-series, die is uitgebreid met drie nieuwe types verwarmde handschoenen. 

Dat IT staat voor intelligent, en dit zijn inderdaad slimme handschoenen, want ze weten wanneer en hoe ze je handen warm moeten houden. Spin in het web is de zogeheten Clim8-app voor je smartphone, waarmee je de handschoenen kunt calibereren, controleren en aanpassen. De handschoenen detecteren zelf wanneer je aantrekt en worden vervolgens automatisch geactiveerd. De thermische respons is onmiddellijk volledig aangepast aan de persoonlijke behoefte en ook tijdens het rijden regelt het verwarmingssysteem alles automatisch volgens de instellingen. Per ongeluk je smartphone vergeten? Ook dan regelt het Clim8-systeem alles volledig autonoom. 

De nieuwkomers naast de IT-Fogo (€ 259,99) en de IT-Yasur (€ 259,99) in de Ixon IT-series zijn de IT-Yuga, IT Yuga Lady en de IT-Kayo. De Yuga is voorzien van meerdere lagen leer op de palm, stevige impactprotectie en kost zowel in de heren- als damesuitvoering € 289,99, De IT-Kayo is het topmodel met nog meer leer, Knuckle-ADV-1 knokkelprotectie en net als de andere twee nieuwkomers Primaloft Cross Core isolatie. Meer info: www.periermotorsport.nl       

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Kleine update voor CFMoto 450SR

Kleine update voor CFMoto 450SR

12 april, 2024

CFMoto heeft haar 450SR A2-racer op de valreep een update gegeven voor het 2024-seizoen.  Het broertje van de 450SR ...

Overig nieuws