Nieuws

Nieuwe crossers van Husqvarna

Na de minibikes voor 2023 te hebben gepresenteerd maakt Husqvarna ook het nieuwe speelgoed voor volwassenen bekend. De TC en FC-modellen gaan voor 2023 volledig op de schop voor het nieuwe crossseizoen.

De TC-tweetaktmodellen zijn uitgerust met aangepaste elektronische brandstofinjectie (EFI) en een elektrische starter. Het EFI zorgt volgens Husqvarna voor een hoger vermogen, betere rijeigenschappen, verhoogde betrouwbaarheid en lagere gebruikskosten. Het TC-model is verkrijgbaar in een 125- en 250cc-variant.

De FC 250 en -350 krijgen voor volgend jaar een volledig nieuw viertakt-blok aangemeten. Het snellere en lichtere blok verbetert volgens Husky de hanteerbaarheid van de crosser. Het topmodel in de FC-serie, de FC 450, is voor 2023 uitgerust met een herzien en verplaatst motorblok, om de massacentralisatie te verbeteren.

Als kers op de taart zijn alle TC- en FC-modellen uitgerust met WP XACT-vering, ProTaper-stuur, Brembo-koppeling en banden van Dunlop, evenals een mapping-schakelaar. Klinkt goed, nietwaar? Meer info vind je hier: husqvarna-motorcycles.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.