Nieuws

Nieuwe avontuurlijk toerpak van iXS

iXS heeft een nieuw textielpak ontwikkeld dat gemaakt is voor avontuurlijke motorrijders. Deze Adventure-GTX combi is windbestendig, wachterdicht, ademend en voorzien van wat vernuft. Zo is de taillemaat van de broek tot wel 12 centimeter te verstellen.

Daarnaast is het pak ook uitgerust met het gepatenteerde iXS Magnetic Connection System. Hiermee is de broek eenvoudig stevig aan de jas te koppelen. Hiervoor worden magnetische Fidlock-snelbevestigingsmiddelen gebruikt. De riem in de jas is een stevig ingebouwde riemband vergelijkbaar met bretels en loopt over de schouders. Het resultaat is een veilig, comfortabel gevoel dankzij de vele extra aanpassingsmogelijkheden.

Voor het onderdeel veiligheid heeft iXS haar nieuwe pak voorzien van de jongste generatie protectoren, waaronder een Level-2 rugprotector. Daarnaast zijn jas en broek zijn versterkt met dubbele stiksels op de gebieden waar je het meest kwetsbaar bent in geval van een val.

Andere features zijn beedteaanpassingen op elleboog, bovenarm en manchetten, een veelvoud aan buitenzakken, ventilatieopeningen op de borst en rug en een uitneembare en apart draagbare GORE-TEX® membraanjas.

Het Adventure GTX pak heeft een adviesprijs van € 599,95 en is te koop in de kleurstelling donker grijs-licht grijs-zwart. Kijk voor meer informatie op www.ixs.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws