Nieuws

Nieuwe avontuurlijk toerpak van iXS

iXS heeft een nieuw textielpak ontwikkeld dat gemaakt is voor avontuurlijke motorrijders. Deze Adventure-GTX combi is windbestendig, wachterdicht, ademend en voorzien van wat vernuft. Zo is de taillemaat van de broek tot wel 12 centimeter te verstellen.

Daarnaast is het pak ook uitgerust met het gepatenteerde iXS Magnetic Connection System. Hiermee is de broek eenvoudig stevig aan de jas te koppelen. Hiervoor worden magnetische Fidlock-snelbevestigingsmiddelen gebruikt. De riem in de jas is een stevig ingebouwde riemband vergelijkbaar met bretels en loopt over de schouders. Het resultaat is een veilig, comfortabel gevoel dankzij de vele extra aanpassingsmogelijkheden.

Voor het onderdeel veiligheid heeft iXS haar nieuwe pak voorzien van de jongste generatie protectoren, waaronder een Level-2 rugprotector. Daarnaast zijn jas en broek zijn versterkt met dubbele stiksels op de gebieden waar je het meest kwetsbaar bent in geval van een val.

Andere features zijn beedteaanpassingen op elleboog, bovenarm en manchetten, een veelvoud aan buitenzakken, ventilatieopeningen op de borst en rug en een uitneembare en apart draagbare GORE-TEX® membraanjas.

Het Adventure GTX pak heeft een adviesprijs van € 599,95 en is te koop in de kleurstelling donker grijs-licht grijs-zwart. Kijk voor meer informatie op www.ixs.com

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.