Nieuws

Nieuwe Akra’s voor Yamaha TMAX en MT-10

Goed nieuws voor Yamaha TMAX- of MT-10-bezitters die op zoek zijn naar een ander uitlaatsysteem. Het Sloveense Akrapovič presenteert nieuwe uitlaten voor beide Yamaha’s: het Racing Line-systeem voor de TMAX en het Slip On-systeem voor de MT-10. Beide zijn gemaakt van titanium en ECE-goedgekeurd.

Het eerstgenoemde systeem is onder andere uitgerust met een RVS-verbindingspijp en een handgemaakte eindkap van carbon. Het systeem wordt verder geleverd met een Euro5-gekeurde katalysator en (carbon-)hitteschild. Al met al is het systeem goed voor een gewichtsverlies van bijna twee kilo en een vermogenstoename van 1,3 pk. Niet slecht, toch? Na het monteren van het uitlaatsysteem is het niet nodig om een nieuwe mapping te installeren.

Het Slip-on-systeem voor de MT-10 is het eerste uitlaatsysteem voor motorfietsen met een gesmeed (carbon-)hitteschild van Akrapovič. Daarnaast is het systeem voorzien van een titanium verbindingspijp en eindkap voor de visuele gelijkenis met het systeem voor Yamaha’s R1-superbike. Wat de beide systemen kosten is nog niet bekend. Meer info: www.akrapovic.com  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

Yamaha YZF-R1 Rea-replica

24 april, 2024

Yamaha maakte onlangs bekend dat de R1 niet wordt opgewaardeerd naar Euro 5+. Dit betekent dat de R1 in 2025 wordt ...

Overig nieuws