Nieuws

Nieuwe Akrapovič uitlaten voor de 2016 Kawasaki Ninja ZX-10R

Akrapovič heeft een reeks innovatieve uitlaatsystemen gelanceerd voor de 2016 Kawasaki Ninja ZX-10R met een duidelijke knipoog naar de uitlaten zoals die gebruikt zijn door Tom Sykes en Jonathan Rea tijdens de World Superbike  in 2015.

De Akrapovič Evolution Line (Carbon) is een volledig systeem, ontworpen om het vermogen met zo’n 16 pk te verhogen, daarnaast is het systeem ook nog eens 5 kilo lichter. Gemaakt van een hoogwaardige lichtgewicht titanium legering en afgewerkt met een handgemaakte carbon-fiber zeshoekige uitlaatdemper. Het eindstuk komt je misschien bekend voor, dit is een kopie van die van Jonathan Rea’s machine. Ook aan het geluid is gedacht de Evolution Line levert een wat dieper, sportief geluid.

De Racing Line (Carbon) is ook een volledig systeem maar nu van roestvrij staal, ook hier een hexagonale carbon-fiber demper met inwendig titanium delen en een carbon-fiber eindstuk.

Wil je iets minder uitgeven maar toch wat vermogen en vooral looks winnen dan zijn er ook nog twee Slip-On Line uitlaten . De carbon-fiber versie van de Slip-On Line is een ECE gekeurde uitlaat, met een hexagonale demper. De Titanium versie heeft geen ECE keuring, is korter en conisch vormgegeven en daarmee een stuk lichter, verder geeft deze demper een wat scherper geluid.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.