Nieuws

Nieuwe 2020-kleurstellingen voor Kawasaki Ninja ZX-6R en ZX-10R(SE)

Kawasaki blijft nieuwe kleuren bekendmaken. Na de Z900RS en Vulcan, is het nu tijd voor de sportieve segment. Zo krijgt de in 2019 nog flink geüpdatete ZX-6R voor 2020 twee nieuwe decors.  Voor de 636cc zijn dat Metallic Spark Black en een vernieuwde KRT editon (Lime Green / Ebony).

Technisch blijft de motor onveranderd. Lees hier onze eerste test met de 2019-Kawasaki Ninja ZX-6R.

Ook de ZX-10R en ZX-10R SE krijgen een optische update. De Ninja ZX-10R is voor 2020 eveneens leverbaar in de vernieuwde KRT kleurstelling (Lime Green / Ebony). Bij de SE is het de nieuwe, zelfherstellende, Metallic Carbon Gray / Neutron Silver / Lime Green kleurstelling geworden. Ook bij deze motoren geldt dat ze technisch onveranderd blijven.

De 2020 ZX-6R, ZX-10R en ZX-10R SE zijn naast de standaard uitvoering, ook te koop met het Performance Pakket. Deze set, bedoeld om het beste uit de motor naar boven te halen, bestaat bij de ZX-6R onder meer uit een Aprakovic Carbon einddemper, buddyseat-cover, en tank- en kneepads. Het performance-pakket van de ZX-10R en SE bestaat uit een WSBK-geïnspireerde carbon einddemper van Akrapovic, kneepads en buddyseat-cover in kleur.

Kawasaki heeft haar supersporter en superbikes vanaf november in de nieuwe decors bij de dealer staan. Hoeveel de motoren voor 2020 gaan kosten, wordt later bekendgemaakt. Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws