Nieuws

Nieuw voor de sportieve motorrijder: AGV’s K6

Het Italiaanse AGV heeft met de K6 een gloednieuwe helm voor de sportieve toerrijder aan haar gamma toegevoegd. De opvolger van de K5 is niet alleen lichter (nu 1.220 gram), AGV heeft ook de mate van veiligheid en het comfort naar een hoger level gebracht.

De van een carbon/fiberglas mix vervaardigde helm (helmschaal in twee maten) is zo vormgegeven dat hij ongeacht de rijpositie optimaal zit. Daarnaast heeft AGV het geheel zo vormgegeven dat de helm – bij een eventuele crash – niet alle krachten rechtstreeks op het sleutelbeen overbrengt. Een door AGV uitgevonden concept dat in de racewereld ondertussen breed gebruikt wordt. Verder heeft de helm een zeer ruim 190° vizier dat standaard met Max Vision Pinlock-lens geleverd wordt.

Het interieur van de K6 is gemaakt van materialen die AGV ontwikkeld heeft om aan de eisen van MotoGP-coureurs te voldoen. Zo is de onderzijde van de voering gemaakt van een slijtvaste, waterbestende stof die zelfs bij de hevigste regenbuien het water buiten houdt. De binnenvoering bestaat op zijn beurt uit een ademende stof die zweet snel afvoert. AGV’s nieuwe K6 is in tien verschillende kleurstellingen verkrijgbaar waarbij de prijs varieert van € 429,95 (uni) tot € 499,95 (decors). het matenspectrum varieert van XS tot en met XXL.

Kijk voor meer informatie op www.motomind.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.