Nieuws

Nieuw van Vulcanet

Spray Folie is een product om de lakdelen en velgen van je motor,of:doe eens gek, je autote beschermen en ze eventueel een geheel andere uitstraling te geven.

Je kunt dit laten doen door een ervaren vakman, maar hier hangt echter wel een flink prijskaartje aan. Daarom kiezen veel mensen die hun motor/auto willen beschermen of stylen ervoor om zelf met plak-folie aan de slag te gaan. Helaas geeft dit vaak niet het gewenste resultaat.

 
 Maar nu is daarvoor een nieuwe uitvinding op de markt. Deze Spray Folie maakt het je wel heel gemakkelijk om je lakdelen en velgen te beschermen en te stylen. Het is stukken goedkoper dan een volledige spuitbeurt en je kunt er rustig op los experimenteren. Bevalt de kleur je niet of wil je wel weer eens wat anders, dan trek je de folie er zo weer af.
 
 Het geniale van deze speciale Spray Folie uit een busje is dat de lakdelen en velgen een rubberachtig jasje krijgen dat de originele coating beschermt. Ze zijn daardoor minder kwetsbaar voor krassen en schadelijke stoffen, zoals pekel. Twee vliegen in één klap dus: perfecte bescherming en een gave kleur naar keuze. Eventuele slijtage en kleine beschadigingen worden door deze Spray Folie ook mooi weggewerkt. De velgenfolie is duurzaam en kan tegen een wasbeurt. Dankzij het lotuseffect rollen water en vuil heel makkelijk weg.
 
 
Snel een andere look
Met Spray Folie geef je jouw motor desgewenst heel snel een compleet andere look en kun je afwisselen zoveel als je wilt. Spray delen van je motor/auto oranje tijdens een EK, geef je velgen een lichte kleur in de zomer en een stijlvolle donkere kleur in de winter. De Spray Folie is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, waaronder matzwart, zijdegroen, hoogglans wit, hoogglans grijs, hoogglans oranje, antraciet metallic en zelfs transparant.

 
 
En natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden. Dit product leent zich, ook vanwege de redelijke prijs, uitstekend voor experimenteren en uitproberen. Met twee busjes van 400 ml per stuk kun je jouw complete motor beschermen en/of restylen. Voor nog geen vijftig euro ben je al klaar. Een professionele spuitbeurt kost heel wat meer.

www.vulcavite.nl Ook op de Beurs in Utrecht.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws