Nieuws

Nieuw van Vulcanet

Spray Folie is een product om de lakdelen en velgen van je motor,of:doe eens gek, je autote beschermen en ze eventueel een geheel andere uitstraling te geven.

Je kunt dit laten doen door een ervaren vakman, maar hier hangt echter wel een flink prijskaartje aan. Daarom kiezen veel mensen die hun motor/auto willen beschermen of stylen ervoor om zelf met plak-folie aan de slag te gaan. Helaas geeft dit vaak niet het gewenste resultaat.

 
 Maar nu is daarvoor een nieuwe uitvinding op de markt. Deze Spray Folie maakt het je wel heel gemakkelijk om je lakdelen en velgen te beschermen en te stylen. Het is stukken goedkoper dan een volledige spuitbeurt en je kunt er rustig op los experimenteren. Bevalt de kleur je niet of wil je wel weer eens wat anders, dan trek je de folie er zo weer af.
 
 Het geniale van deze speciale Spray Folie uit een busje is dat de lakdelen en velgen een rubberachtig jasje krijgen dat de originele coating beschermt. Ze zijn daardoor minder kwetsbaar voor krassen en schadelijke stoffen, zoals pekel. Twee vliegen in één klap dus: perfecte bescherming en een gave kleur naar keuze. Eventuele slijtage en kleine beschadigingen worden door deze Spray Folie ook mooi weggewerkt. De velgenfolie is duurzaam en kan tegen een wasbeurt. Dankzij het lotuseffect rollen water en vuil heel makkelijk weg.
 
 
Snel een andere look
Met Spray Folie geef je jouw motor desgewenst heel snel een compleet andere look en kun je afwisselen zoveel als je wilt. Spray delen van je motor/auto oranje tijdens een EK, geef je velgen een lichte kleur in de zomer en een stijlvolle donkere kleur in de winter. De Spray Folie is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, waaronder matzwart, zijdegroen, hoogglans wit, hoogglans grijs, hoogglans oranje, antraciet metallic en zelfs transparant.

 
 
En natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden. Dit product leent zich, ook vanwege de redelijke prijs, uitstekend voor experimenteren en uitproberen. Met twee busjes van 400 ml per stuk kun je jouw complete motor beschermen en/of restylen. Voor nog geen vijftig euro ben je al klaar. Een professionele spuitbeurt kost heel wat meer.

www.vulcavite.nl Ook op de Beurs in Utrecht.

 

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.