Nieuws

Nieuw! Van Suzuki.

Suzuki deelt haar toekomstvisie tijdens de Tokyo Motor Show 2013  

De Tokyo Motor Show die op 23 november zijn deuren opent, staat bekend om de vele opmerkelijke concept modellen die daar te zien zijn. Suzuki pakt uit met verschillende tweewieler conceptmodellen. Niet alleen op het gebied van design, ook qua technologie laat Suzuki een glimp van de tweewieler toekomst zien met onder andere ‘Radar Brake Support’ dat ongelukken kan voorkomen door zelfstandig remingrepen uit te voeren, een uiterst efficiënte ‘Dual Jet engine’ en een luchtgekoelde brandstofcel voor scooters. Met deze innovaties onderstreept Suzuki haar toonaangevende rol in de motorindustrie.

De Recursion is een beeldschone concept met een geheel nieuw 588 cc tweecilinder blok met een intercooler turbo die goed is voor maar liefst 100pk. Hoge prestaties, een laag verbruik en veel koppel zijn de eigenschappen die Suzuki weet te noemen. Een motor die je terugneemt naar de basis van het motorrijden: makkelijk handelbaar, licht maar liefst ook snel en bovenal stijlvol. Dat verhaal heeft Suzuki geïllustreerd met deze concept die helemaal in de huidige tijdsgeest past.

Iets totaal anders is de Xtrigger. Een elektrische funbike met zeer compacte afmetingen, maar desondanks wel voorzien van een aluminium frame, upside down voorvork en schijfremmen. De Xtrigger is Suzuki’s eerste volwaardige elektrische motor die uiterst makkelijk te rijden is. Perfect voor al die mensen die al veel langer over een motor dromen, maar de drempel om echt te beginnen met rijden nooit hebben genomen. Vandaar ook de naam, de EX van ‘electric cross’, de trigger is de trekker die overgehaald moet worden om nu echt de stap te nemen

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.