Productnieuws

Nieuw van Rukka: Armatou-R textiel motorpak

Armatou-R heeft dit jongste pak van Rukka, die zowel in een dames- als herenversie beschikbaar is. Zoals het een goede allrounder betaamt is de jongste aanwinst in het Finse gamma wind- en waterdicht dankzij het A.W.S. Pro motorsport membraan, wat eigenlijk niets nieuws onder de zon is.

Wel redelijk uniek is het feit dat de textieloutfit is gemaakt van zogenaamd stretchlaminaat, die de individuele pasvorm ten goede komt, zeker in combinatie met wijdteverstelmogelijkheden op onder meer bovenarmen, mouwboorden en heupen. Schouders, ellenbogen, heupen en knieën zijn daarbij niet alleen uitgerust met CE level 2 gecertificeerde D3O protectoren, maar ook van voorzien van een extreem slijtvast Cordura 500D textiel, dat bij een val voor extra bescherming zorgt. In het rugpand bevindt zich bovendien standaard een level 1 rugprotector, die desgewenst tegen meerprijs kan worden opgewaardeerd tot level 2. Zowel jas als broek zijn voorzien van diverse ventilatieopeningen, evenals legio, deels waterdichte zakken. Ook een rondlopende verbindingsrits ontbreekt uiteraard niet uit de uitrusting. Voor koudere dagen kan het pak worden gecombineerd met een optionele thermo-midlayer van de Finnen.

De nieuwe Rukka Armatou-R is er in de maten 46 tot en met 66 (dames 34 t/m 50), jas en broek kosten respectievelijk € 749,-/€ 599,- in de heren- en € 699,-/€ 549,- in de damesuitvoering. Info: www.hocoparts.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws