Productnieuws

Nieuw van Premier: Hyper integraalhelm

Zestig jaar kennis combineren met de huidige stand der techniek, wat krijg je dan? In het geval van de Italiaanse helmfabrikant Premier naar eigen zeggen een topmodel integraalhelm luisterend naar de naam Hyper!

En dit is ‘m, de Hyper, een sportieve integraalhelm met een in twee maten verkrijgbare buitenschaal van lichtgewicht multi-composiet (dyneema, carbon, aramide). De brilvriendelijke Italiaan is daarnaast voorzien van een comfortabele anti-allergene, ademende binnenvoering, die uiteraard uitneem- en wasbaar is. De verdere uitrusting bestaat uit onder meer een stevige dubbel-D sluiting, een emergency release system en bluetooth-voorbereiding. De Hyper is voorzien van een helder vizier met Pinlock voorbereiding, die standaard wordt meegeleverd, nét als een additioneel donker vizier.

De nieuwe Hyper kan bogen op een zeer uitgebreid kleurenspectrum, dertien varianten om precies te zijn, en ook qua maten is er ruim keuze (S tot met XXL). Prijzen beginnen bij € 299,00 voor de witte uitvoering, de matzwarte variant kost € 329,00 en alle decors gaan voor € 349,00 over de toonbank. De top-of-the-line Carbon uitvoering vormt ook prijstechnisch het letterlijke hoogtepunt van de lijn, deze kost namelijk € 459,00. Info: www.grandcanyonbike.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.