Productnieuws

Nieuw van iXS: Tour Laminat ST Plus

Eén blik op de naam van de nieuwste aanwinst in het iXS arsenaal, en je weet waarschijnlijk al wel wat voor vlees je in de kuip hebt. Een allseason tourjas gemaakt van een hoogwaardig textiellaminaat dus.

In dit geval rond een Solto-Tex Plus membraan, die het jack niet alleen waterdicht, maar ook waterafstotend maakt. En wel in die mate dat de jas ook zeer snel (binnen enkele minuten) weer opdroogt na een regenbui, zo belooft de Zwitserse fabrikant. Mocht het te warm worden, dan kun je drie ventilatieritsen open zetten, daalt het kwik daarentegen, dan kun je een beroep doen op de uitneembare thermovoering. Verder is de jas uitgerust met onder andere zes buiten- en twee binnenzakken, een zogenaamde Napoleon-zak, rondlopende verbindingsrits en verschillende wijdteverstelmogelijkheden.

Ook aan de veiligheid is uiteraard de nodige aandacht besteed, de gecertificeerde ST Plus is onder meer voorzien van reflecterende delen, level 2 ellenboog- en schouderprotectoren, evenals een level 2 rugprotector. De enkel in het zwart/grijs verkrijgbare toerjas is er in zowel een dames- (DS t/m D3XL) als herenuitvoering (S t/m 5XL), en beschikbaar in korte- en lengtematen. En de prijs? Die bedraagt € 449,95. Info: www.motochic.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws