Nieuws

Nieuw TFT scherm van Continental

Continental heeft onlangs haar nieuwste generatie TFT- schermen gepresenteerd, luisterend naar de naam MultiViu Sports. Het nieuwe display, dat er in een 5 en 7 inch versie komt, is gebaseerd op een schaalbaar ontwikkelingsplatform en kan de informatie naast het standaard breedbeeldformaat (16:9) ook in het meer traditionele 4:3 formaat weergeven.

Motorfabrikanten kunnen bij de MultiViu Sports displays, met een resolutie van 800 x 480, naast de grootte ook kiezen tussen een liggende (landscape) of staande (portrait) lay-out, zoals onder meer de nieuwe Ducati DesertX dat heeft. En uiteraard kan ook de indeling van alle informatie specifiek op de wensen van de fabrikant worden aangepast, waarbij de Duitse firma standaard al een aantal basislay-outs aanbiedt. Desgewenst worden de displays ook geleverd met touchscreen functionaliteit en/of bluetooth-connectivity.
Verder belooft Continental een reflectievrije afleesbaarheid en garandeert het dat het van een krasvrij glas voorziene display niet beslaat en er geen duidelijke vingerafdrukken achterblijven.

Lang op deze nieuwe generatie displays hoef je trouwens niet te wachten. Onder meer de KTM 1290 Super Adventure S en 1290 Super Duke R worden er per direct mee uitgerust.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws