Nieuws

Nieuw koffers van Touratech

Het nieuwe ZEGA Pro2 Special System voor de BMW R 1200 GS LC / Adventure:

Alle voordelen in 1 systeem!

Een ruig stoere alu kofferset die ook nog eens fraai getileerd is. Het geslaagde huwelijk Touratech’s populaire sets met de innovatieve eigenschappen van het nieuwe ZEGA Pro2 special system voor de BMW R 1200 GS LC.

Een kenmerkend aspect van het systeem is de uitsparing in de rechter koffer, waardoor die lekker strak om de uitlaat gebouwd is. De koffers zitten ook dichter op de hartlijn van de motor, het geheel is minder breed en dankzij de symmetrische deksels is de lijn van het geheel ook veel mooier geworden. De rekken zijn gemaakt van RVS en zijn stevig en krasbestendig. En roesten doen ze natuurlijk ook niet. Gebaeerd op de 38 liter ZEGA Pro2 koffers is de breedte ongeveer. 95 cm.
ZEGA Pro2 koffers maken het reizen makkelijker omdat ze daadwerkelijk met maar 1 hand te handlen zijn. Het mechanisme wordt helemaal buiten om bediend met een hendel. De koffer kan er gewoon af terwijl de deksel dicht blijft.

Het robuuste design met RVS en gewapend polyester zorgt voor betrouwbaarheid en stabiliteit, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Bovendien is de ZEGA Pro2 voorzien van een betere afdichtingsstrip, een stevige geweven draaggreep en een ventilatiesysteem om het openen onder verschillende atmosferische omstandigheden te verbeteren. Het systeem is ook voorzien van extra montagepunten voor de bevestiging van extra uitrusting. Met de zo aanepaste grondplaten kunnen er eenvoudig flessen, jerrycans of extra tassen gemonteerd worden.

Het ZEGA Pro2 special system voor de BMW R 1200 GS LC is verkrijgbaar als gebaseerd op de 38 en 45-liter koffers .

Voor meer info: raadpleeg je Touratech dealer

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Touratech Travel Event 2024

Touratech Travel Event 2024

20 april, 2024

Bekende sprekers, internationale sterren, een grote filmpremière, gerenommeerde exposanten en tal van ...
Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws