Nieuws

Nieuw kleurenschema Ducati SuperSport 950S

Ducati’s SuperSport 950S heeft er een nieuw kleurtje bijgekregen: Stripe Livery. Deze nieuwe kleurstelling, die naast de rode versie komt, is te herkennen aan de brede grijze band met een smallere Ducati-rode band, die van het voorspatbord richting de openingen in de zijpanelen van de stroomlijn lopen. 

De nieuwe kleuraccenten moeten het bekende ‘Iceberg White’ van de stroomlijn een meer dynamische uitstraling geven. Ook de logo-graphics zijn in lijn met de nieuwe kleurstelling gewijzigd. 

Verder bleef alles bij het oude voor de sportieve twin, die veel designelementen van de Panigale V4 heeft. Het hart van de Supersport wordt gevormd door de Testastretta 11° V-twin met een maximum vermogen van 110 pk bij 9.000 toeren en een maximum koppel van 93 Nm bij 6.500 toeren. 

De S-versie onderscheidt zich van de standaard uitvoering door ondermeer een Öhlins voorvork en achterschokdemper, beide volledig instelbaar, een duozit-cover en zwarte wielen met in deze uitvoering een Ducati-rood accent.  

Daarnaast is de 950S standaard voorzien van een in hoogte verstelbaar ruitje en een elektronicapakket dat onder andere bochten-ABS, tractiecontrole, wheelie-controle, een quickshifter met blipper-functie en drie rijmodi omvat.  

De Ducati SuperSport 950S ‘Stripe Livery’ gaat € 20.790,- kosten, € 500,- meer dan de rode uitvoering. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Honda-kloon van Cyclone

Honda-kloon van Cyclone

26 april, 2024

Zongshen dochteronderneming Cyclone heeft met de RC680 haar eerste supersportfiets gepresenteerd. Eerder deze maand ...

Overig nieuws