Nieuws

Nieuw: Husqvarna Svartpilen 125

Husqvarna voegt aan haar Svartpilen-lijn (401 en 701) een nieuwe fiets toe, de Svartpilen 125. De lichtste van de drie en geschikt voor de beginnende motorrijder met een A1-rijbewijs.

Hiermee wil de fabrikant jonge en beginnende motorrijders de kans geven om ervaring op te doen en er tegelijkertijd ‘fashionable’ bij te rijden. Het oog wil immers ook wat. De 125cc-ééncilinder, Euro5-gehomologeerd uiteraard, biedt controleerbaar vermogen en heeft daarnaast een aangenaam gewicht van slechts 146 kilo (droog).

De nieuwe 125 is ook écht een Svartpilen. Met zijn zwarte frame, bronskleurige motordeksels en kenmerkende ronde koplamp doet deze 125 qua uiterlijk niet onder voor zijn grote broers. Daarnaast heeft hij net als de 401 en 701 een robuust design en degelijke componenten. Onder die degelijke componenten vallen bijvoorbeeld de hydraulische ByBre-remmen, Bosch-ABS en WP Apex voor- en achtervering. Ook is de Svartpilen voorzien van 17 inch spaakwielen, voorzien van Pirelli-rubbers.  De nieuwe Svartpilen staat vanaf deze maand bij de Husqvarna-dealer en kost € 5.800,-.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Voorjaarsvoordeel Royal Enfield

Voorjaarsvoordeel Royal Enfield

7 mei, 2024

Met het voorjaarsvoordeel van Royal Enfield wordt een Meteor, Classic, Scram, Interceptor of Continental GT nu nog ...

Overig nieuws