Nieuws

Nieuw: Husqvarna Svartpilen 125

Husqvarna voegt aan haar Svartpilen-lijn (401 en 701) een nieuwe fiets toe, de Svartpilen 125. De lichtste van de drie en geschikt voor de beginnende motorrijder met een A1-rijbewijs.

Hiermee wil de fabrikant jonge en beginnende motorrijders de kans geven om ervaring op te doen en er tegelijkertijd ‘fashionable’ bij te rijden. Het oog wil immers ook wat. De 125cc-ééncilinder, Euro5-gehomologeerd uiteraard, biedt controleerbaar vermogen en heeft daarnaast een aangenaam gewicht van slechts 146 kilo (droog).

De nieuwe 125 is ook écht een Svartpilen. Met zijn zwarte frame, bronskleurige motordeksels en kenmerkende ronde koplamp doet deze 125 qua uiterlijk niet onder voor zijn grote broers. Daarnaast heeft hij net als de 401 en 701 een robuust design en degelijke componenten. Onder die degelijke componenten vallen bijvoorbeeld de hydraulische ByBre-remmen, Bosch-ABS en WP Apex voor- en achtervering. Ook is de Svartpilen voorzien van 17 inch spaakwielen, voorzien van Pirelli-rubbers.  De nieuwe Svartpilen staat vanaf deze maand bij de Husqvarna-dealer en kost € 5.800,-.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.