Nieuws

Nieuw: Ducati Multistrada 1200 Enduro Pro

Afgelopen jaar presenteerde Ducati met de Multistrada Enduro een offroadwaardiger variant van de populaire 1200 allroad. En deze nieuwe Enduro Pro-versie tilt de avontuurlijke kwaliteiten nu naar een nog hoger plan, zowel in optisch als praktisch opzicht. Om met dat eerste te beginnen, de Pro kreeg een opvallend zandkleurig jasje aangemeten met Enduro-logo prominent op de dikke dertig liter tank. Diezelfde kleur vind je daarnaast ook terug in het speciale two-tone zadel. Verder geven het zwarte subframe, evenals de zwarte dynamo- en koppelingsdeksels de machine een net even wat stoerder tintje.
Waar bij de reguliere Enduro het Pirelli Scorpion Rally schoeisel nog optioneel is, zijn deze noppenbanden op de Pro versie standaard. Daarnaast is de machine ook standaard voorzien van robuuste Touratech valbeugels met LED-schijnwerpers en een titanium Termignoni einddemper.
Technisch gezien is de Pro trouwens volledig identiek aan de reguliere uitvoering. Dat betekent onder meer de bekende, 152 pk sterke Testastretta V-twin met variabele kleptiming in het vooronder, evenals een enorme berg aan elektronische hulpmiddelen, waaronder hellingshoek afhankelijke tractiecontrole en ABS, cruise-control, wheelie-controle en de semi-actieve skyhook vering.
De nieuwe Multistrada 1200 Enduro Pro staat vanaf juli bij de dealer, de prijs bedraagt € 26.790,00 (België € 23.190,00).
Info: www.ducati.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws