Nieuws

Nieuw: Ducati Monster 796

Ducati introduceert de nieuwe Monster 796, een machine die tussen de 696 en de 1100 komt. Met 87 pk (64 kW), een drooggewicht van 167 kg en optionele ABS, brengt de stijlvolle nieuwe Monster de magie van de middenklasse terug naar de Monster familie.

De Monster 796 is uitgerust met een klein kuipruitje en heeft standaard een seat cover over het passagierszadel. Het nieuwe design van het zadel heeft een comfortabelere vorm en is geaccentueerd met een stijlvolle rode stiknaad. Andere nieuwe kenmerken zijn onder meer een sub-frame met handgrepen voor de passagier. De rijpositie is ook herzien door de zithoogte met 10mm te verlagen naar 800mm. De combinatie van het nieuwe design van het zadel en het verhogen van het stuur met 20mm heeft tot een verbeterde zithouding en meer comfort geleid. Met de nieuwe Desmodue 796 motor als hart van de machine, een enkelzijdige swingarm en verbeterde ergonomie, vindt de Monster 796 een perfecte balans tussen lifestyle performance en alledaagse functionaliteit, volledig in lijn met de gedachte achter de Monster modellen.
De nieuwe Monster 796 is er in traditioneel Ducati rood, het nieuwe artic white silk of diamond black silk. Alle drie kleuren hebben een rood Trellis frame en zwarte wielen. De wielen hebben nieuwe rode accenten rond de velg, die een volle rode lijn geven wanneer de motor op snelheid is. De Monster 796 is leverbaar vanaf mei 2010. Kijk voor meer info op www.ducati.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws