Nieuws

Nieuw DIFI Ironman

Nieuw in de 2017 collectie van DIFI: De Ironman, een leren combi die zijn naam eer aan doet. De zwaarste Triatlon beproeving Ironman staat gelijk met de prestaties die dit 1 delige leren motorpak te bieden heeft.

De Ironman heeft een sportieve pasvorm, met een aerodynamische racevorm op de rug, waarbij extra aandacht gegeven is aan de vormgeving van de mouwen en broekspijpen en de rug extra lang is. Voorzien van diverse stretchinzetten bij de rug, achter onder de taille, boven de ellebogen en de knieën. Daarnaast is er extra Heavystretch materiaal geplaatst achter de kraag, bij de armen, bij het kruis en op de kuiten. Het staartbeen heeft extra schuimvulling voor een comfortabele zit tijdens een lange rit. Uiteraard zijn de ellebogen, schouders en knieën voorzien van EN 1621-1 gecertificeerde protectoren en zijn er extra hardschalen delen geplaatst op de schouders.

101015_14_Model2

Foam-Shock-Absorbers in zakken op de heupen, welke je eventueel kunt vervangen voor CE gekeurde protectoren. Daarnaast is de Ironman ook nog eens voorzien van een uitneembare voering om te wassen na een verhitte race.

thumbnail_101014_14_front_DIFI_Ironkid_leren_combi

Fun detail; speciaal gemaakt voor de kleine racemonsters brengt DIFI een mini versie van de Ironman uit, de IronKid. Design en bescherming zoals de Ironman, maar dan in speciale kindermaten (van 6 tot 12 jaar). Voor beide uitvoeringen is het ook mogelijk om een pak tegen een kleine meerprijs naar eigen wens te bestellen. Eigen kleur en maataanpassingen zijn mogelijk. Logo’s en badges kunnen aangebracht worden. Ga voor meer informatie hierover naar een van de MotoPort vestigingen. Aanpassingen kosten afhankelijk van de wensen tussen 100 en 200 euro.

thumbnail_101015_14_back_DIFI_Ironman_leren_combi

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.