Nieuws

Nieuw dames- en heren toerjack van iXS

Pacora ST heet ‘ie, het nieuwste allround toerjack van iXS. Volgens de Zwitserse fabrikant is dit jack op zijn best als de weersomstandigheden veranderlijk zijn.

Het solto-TEX-2-laags Z-liner membraan maakt de Pacora ST winddicht, waterdicht en ademend. Het houdt de rijder warm en droog. Als de temperatuur stijgt, kan de thermische voering worden verwijderd. De jas is ook voorzien van zes gebruiksvriendelijke ventilatiezones, wat zorgt voor verkoeling en voorkomt dat er warmte ontstaat. De ademende netvoering en een rugbeschermerzak in 3D-mesh stof verbeteren de afvoer van vocht naar buiten.

Met zeven buiten-, twee binnenzakken in de vaste meshvoering en twee Napoleon-zakken beschikt het jack over veel bergmogelijkheden en met zijn vele aanpassingsmogelijkheden kan de jas op elk moment aan elke situatie worden aangepast, afhankelijk van het aantal lagen dat je eronder draagt. Wat de veiligheid betreft, is de Pacora-ST voorzien van lichte rug-, schouder- en elleboogbeschermers (alle Niveau 2), die zijn gecertificeerd volgens CE-veiligheidsnormen. De verbindingsrits zorgt voor een veilige verbinding met een broek.

De iXS Pacora-ST is er ook voor dames. Het heeft een speciale damessnit en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder een trendy zwart-paars.

Het nieuwe jack is verkrijgbaar in diverse maten en ook in diverse lengte- korte maten. De prijs bedraagt 249,95 euro. Info: www.ixs.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.