Productnieuws

Nieuw bij Premier

Het Italiaanse Premier trapt het 2023 seizoen af met verschillende nieuwtjes, waaronder deze nieuwe, ECE 22.06 gecertificeerde Streetfighter integraalhelm.

Ondanks zijn uiterst sportieve design heeft de helm wel degelijk een toeristische inborst, getuige onder meer het geïntegreerde zonnevizier, de ratel-snelsluiting van de kinriem, voorbereiding op een communicatiesysteem en het easy fit systeem voor brildragers. De buitenschaal (twee maten) van de standaard Streetfighter is vervaardigd van een glasfibercomposiet, daarnaast is er ook nog een full carbon versie. Het antibacteriële interieur is uiteraard uitneem- en wasbaar.

Verder heeft Premier naar eigen zeggen extra aandacht besteed aan het ventilatiesysteem met onder meer twee in en twee uitlaatopeningen, waarbij een optimale aanvoer van koude en afvoer van warme lucht is gewaarborgd. De Streetfighter wordt bovendien standaard geleverd met een Pinlock anticondensvizier en vijf jaar garantie.

De Streetfighter is er niet alleen als reguliere integraalhelm, maar ook in een adventure-versie met klep, Discovery geheten. Het matenspectrum van beide helmen, die vanaf het voorjaar leverbaar zijn, varieert van XS tot en met XXL. De prijs bedraagt in beide gevallen € 349,00 voor de matzwarte standaardversie, terwijl de carbon uitvoering voor € 469,00 te boek staat.
Info: www.premier.it / www.duell.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws