Productnieuws

Nieuw bij Damen: Sylvretta jas

De Nederlandse motorkledingspecialist Damen heeft haar textieljassenportfolio uitgebreid met deze Sylvretta: een toeristisch ingesteld jack dat zich met elk jaargetijde prima raad weet.

Zo is de Sylvretta, gemaakt van slijtvast 600D, uitgerust met een hoog isolerende, uitneembare thermovoering en uiteraard een wind- en waterdicht D-Tex membraan. En omdat het qua weer echt niet altijd kommer en kwel is in Nederland, is-ie ook voorzien van diverse ventilatieopeningen (o.a. op mouwen, borst en rug) mocht het kwik tot zonnige hoogte stijgen.

De belangrijkste functionaliteit van een motorjas is uiteraard bescherming bieden, en daarvoor kan het jack, naast de slijtvaste buitenlaag, onder meer bogen op CE level 1 gecertificeerde protectoren op schouders, ellebogen en rug. Optioneel kunnen deze worden opgewaardeerd met level 2 protectoren (€ 14,95 ellebogen en schouders / € 24,95 rug). Verder is de Sylvretta uitgerust met verschillende reflecterende delen en diverse wijdteverstelmogelijkheden voor een optimale pasvorm.

De nieuwe Damen Sylvretta is beschikbaar in de kleurencombinaties geel/zwart en grijs/zwart, de maatvoering loopt van 48 tot en met 62. Korte- en lengtemaatverstelling (€ 65,00) of zelfs volledig maatwerk (€ 150,00) is eveneens mogelijk. De Sylvretta is tijdelijk beschikbaar voor een speciale introductieprijs van € 249,95 (vanaf 31 augustus € 299,95). Info: https://www.damenmotorkleding.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.