Nieuws

Nicky Hayden’s gesigneerde racelaarzen te koop

We nemen u mee naar het jaar 2015, om precies te zijn naar zondag 14 juni. Het is voor Nicky Hayden de laatste keer dat hij zijn RC213V-RS over het circuit van Catalunya stuurt, zo zal hij later in het seizoen bekendmaken. Hayden’s wedstrijdlaarzen staan nu op een veilingsite te koop, inclusief handtekening van ‘the man himself’.

De wedstrijd eindigt voor Hayden niet al te best. Hij gaat bij het ingaan van bocht één in de eerste ronde wijd en 13 ronden later komt zijn wedstrijd in bocht vijf vroegtijdig einde door een valpartij. De Dainese Axial-laarzen die Hayden hierbij droeg, worden nu dus geveild. Dat de laarzen daadwerkelijk dat weekend door Hayden zijn gedragen wordt bevestigd door het ontwerp van de laars. Hayden rijdt het hele seizoen namelijk met een rood-wit NH-patroon op de zijkant van de laars, maar in Catalunya met alleen het ‘Kentucky Kid’-logo erop.

Benieuwd naar de laarzen? Bekijk ze hier. De veiling eindigt op 17 september om 20.00 uur lokale tijd, dus wees er snel bij als je nog een bod wil doen. Meer info: www.iconicmotorbikeautions.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws