Nieuws

Nederlandse première voor Ducati Streetfighter V4 tijdens MOTORbeurs Utrecht

Tijdens MOTORbeurs Utrecht heeft Ducati liefst twee Nederlandse premières in de Jaarbeurshallen staan. Zo zullen tijdens de aftrap van het nieuwe motorseizoen, zowel de Streetfighter V4 en de Scrambler 1100 Pro voor het eerst te zien zijn.

Daarnaast zullen ook de Multistrada 1260 S Grand Tour, Panigale V2, Panigale V4S, Scrambler 800,  Monster 1200 S, Hypermotard, Multistrada 950 S, Diavel 1260, Scrambler Desert Sled, Scrambler 800 Café Racer de stand van het Italiaanse merk sieren. Daarnaast zijn er vier Ducati Approved occasions op stand te vinden. Jong gebruikte Ducati’s uit het officiële Ducati dealer netwerk met garantie en gecheckt volgens de voorwaarden en normen van het Ducati Approved programma. De Ducati stand bevindt zich in hal 7 met standnummer 07.C010.

Na het succes van vorig jaar is het wederom mogelijk om op Motorbeurs Utrecht zelf een Ducati te rijden op het testparcours. De volgende Ducati modellen staan voor u klaar om een testrit te maken op het 4.000 m2 grote parcours: Hypermotard 950, Monster 797, Monster 821, Multistrada 950 S, Multistrada 1260 Enduro, Diavel 1260 S en Scrambler 1100 Sport.

Ducati’s track day-partner Track days 4 All is eveneens te vinden op de Ducati stand. Deze circuittrainingsorganisatie biedt de mogelijkheid om op een veilige manier alles uit uw Ducati of andere motor te halen. Naast het reguliere vrije rijden kunt u ook voor specifieke personal coaching kiezen met video begeleiding. En verder is er een Panigale Experience voor zij die een Panigale willen testen op het circuit.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.