Nieuws

Nederland, exportland

Waar motorfietsen naar toe gaan als wij ze niet meer willen hebben? Niet op vakantie of pensioen, maar wel naar het buitenland.

In Nederland zij er heel veel motorfietsen waar – zeg maar – de afgelopen dertig jaar bijna niet mee is gereden. Want kilometrages tussen de 20-40000 km vanaf 1984 of zo, dat is toch niet echt veel. We hebben het dan over motorfietsen die mogelijk zelfs nog optisch en technisch in een heel mooie staat, maar toch qua euri helemaal niets waard zijn. Feitelijk zijn ze hier vaak onverkoopbaar.

Er is een aantal handelaren dat zich op dat soort verlaten motoren bekommert. Want ze zij blijkbaar nog wel de moeite van het exporteren waard.

Natuurlijk zijn de mensen die de domeinnaam http://www.exportmotoren.nl hebben geclaimed de slimmerds. Maar er zijn er meer.

En misschien zijn ze de uitkomst voor de jongste lichting motorrijders die alleen van horen zeggen weten wat baby boomers, pensioenvoorzieningen, de VUT en gouden handdrukken zijn.

Want de betreffende handelaren zijn ook best genegen hun handel in NL te verkopen. En voor 1500 euro mag je in dit segment erg hoge eisen stellen. Verwacht alleen geen garantie

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.