Nieuws

Nederland, exportland

Waar motorfietsen naar toe gaan als wij ze niet meer willen hebben? Niet op vakantie of pensioen, maar wel naar het buitenland.

In Nederland zij er heel veel motorfietsen waar – zeg maar – de afgelopen dertig jaar bijna niet mee is gereden. Want kilometrages tussen de 20-40000 km vanaf 1984 of zo, dat is toch niet echt veel. We hebben het dan over motorfietsen die mogelijk zelfs nog optisch en technisch in een heel mooie staat, maar toch qua euri helemaal niets waard zijn. Feitelijk zijn ze hier vaak onverkoopbaar.

Er is een aantal handelaren dat zich op dat soort verlaten motoren bekommert. Want ze zij blijkbaar nog wel de moeite van het exporteren waard.

Natuurlijk zijn de mensen die de domeinnaam https://www.exportmotoren.nl hebben geclaimed de slimmerds. Maar er zijn er meer.

En misschien zijn ze de uitkomst voor de jongste lichting motorrijders die alleen van horen zeggen weten wat baby boomers, pensioenvoorzieningen, de VUT en gouden handdrukken zijn.

Want de betreffende handelaren zijn ook best genegen hun handel in NL te verkopen. En voor 1500 euro mag je in dit segment erg hoge eisen stellen. Verwacht alleen geen garantie

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws