Nieuws

Naar Triumph toe

Triumph LIVE 2012

Triumph Live is s’werelds grootste festival waar Triumph liefhebbers van over de hele wereld samenkomen om feest te vieren!

Dit jaar is er weer een geweldig mooi programma aan activiteiten die zich allemaal afspelen rond het historische circuit van Mallory Park en de fabriek te Hinckley. Triumph Live 2012 beloofd een waanzinnig spektakel te worden voor alle Triumph fans, jong en oud.

Na het succes van Triumph Live in 2010 pakken de Britten het dit jaar nog groter aan, er is immers wat bijzonders te vieren…Triumph bestaat 110 jaar! Tijdens het evenement blikt men dan ook regelmatig terug naar het verleden, zo tonen ze een prachtige verzameling Triumph’s van door de jaren heen.

Op het circuit zal er een elleboog aan elleboog strijd geleverd worden tijdens de Triumph Triple Challenge. Stuntman, Kevin Carmichael zal voor de nodige OEOEOE’s en AAAH’s zorgen met zijn verbazingwekkende tricks. Maar ook jij kunt je naar het asfalt begeven tijdens een van de (zeer redelijk geprijsde) circuitsessies.

De gehele dag is er meer dan voldoende te doen en te zien. Zo is er een tentoonstelling van zeldzame en bijzondere Triumph’s, zijn er diverse koopjes op de markt, is er entertainment voor de kinderen en kun je met een bus vanaf het circuitterrein naar de Triumph fabriek om te zien hoe ze hun motoren tegenwoordig bouwen.

S’avonds zijn er live optredens, niet alleen muziek maar ook stand-up commedy, binnekort zullen we de grote namen bekend maken! Ideaal hierbij is dat je je geen zorgen hoeft te maken om nog te moeten rijden, er is een camping op het terrein aanwezig.

Ook kun je tijdens Triumph Live voor het eerst kennis te maken met…. een nieuw model. Kortom reden genoeg om te komen!

31 augustus – 2 september op Mallory Park dus. Inschrijven kan via de Triumph site: www.triumphmotorcycles.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws