Nieuws

Naar het Autotron?

Ach. Het is toch rotweer. Pak de auto eens. Dan heb je meteen bagageruimte:

Tijdens het weekend van 12 en 13 januari 2013 vindt in Autotron Rosmalen de Internationale Oldtimerbeurs voor Motoren, Bromfietsen en Fietsen plaats. De organisatoren hebben zich voorgenomen deze beurs te laten spetteren als nooit tevoren. Een van de hoogtepunten van deze beurs is ‘de tentoonstelling van toen’. In het Eventron laten diverse bromfiets- en motorenclubs hun juweeltjes uit de jaren ’60 zien.

Wereldrecord
Een van de deelnemende bromfietsclubs zijn De Bromvliegers uit Zijtaart. Tot vorig jaar had deze oldtimer bromfietsclub het wereldrecord ‘het langste lint bromfietsen’ op haar naam staan. Dit jaar nam een club uit Portugal dat record over. Als het aan De Bromvliegers ligt, komt dat record 18 augustus 2013 terug naar Nederland. Tijdens deze beurs vindt de kick-off van de promotie rondom de nieuwe recordpoging plaats.

Airbrush-artiesten
Net als tijdens de vorige edities van deze beurs komen ook nu weer de beste Airbrush-artiesten van Europa naar Rosmalen. Artiesten uit België, Duitsland en Oostenrijk laten bezoekers zien hoe de mooiste plaatjes worden gemaakt. Met hun verfspuit en vooral hun geduld en expertise maken zij de mooiste paintings.

Stands
Tijdens de beurs zijn honderden verzamelaars en restaurateurs aanwezig. Ook ontbreken de vele stands met originele onderdelen voor bromfietsen en motoren niet.

Openingstijden
De beurs is op zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12 en kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59, afrit 50 ’s-Hertogenbosch-Nijmegen. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of neem contact op met Autotron Oldtimerproducties: 073-5233301

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws