Nieuws

My Triumph Connectivity System operationeel!

Triumph heeft de lancering van haar nieuwe My Triumph Connectivity System aangekondigd. Dat het systeem er zou komen was al veel langer bekend, de introductie ervan werd echter een paar keer uitgesteld. Sinds 16 december jongstleden is het echter officieel live!

Het systeem bestaat uit een connectiviteitsmodule en diverse software-updates, waaronder eentje voor het TFT-scherm van de motor. De module kost € 225,00 (exclusief montagekosten) en de installatie neemt inclusief software-updates ongeveer 60 minuten.

Verder omvat het connectiviteitssysteem ook de ‘My Triumph’ app, gratis te downloaden voor Android- en iOS-smartphones. Met deze app kunnen onder meer toerritten worden opgenomen, geanalyseerd en gedeeld. Verder monitort het de status van de motor, zo kun je onder meer informatie oproepen over het gemiddelde verbruik en het aantal resterende kilometers tot de volgende onderhoudsbeurt. De samenwerking met Google maakt daarnaast turn-by-turn navigatie, weergegeven op het TFT scherm, mogelijk. Verder kun je vanaf de motor niet alleen je smartphone/muziek bedienen, maar ook een GoPro actioncamera, mocht je die hebben.

Het nieuwe My Triumph Connectivity System is per direct beschikbaar voor de Scrambler 1200 XC en XE, evenals de Rocket 3 R en GT. Geleidelijk aan zal het ook worden uitgerold voor een groot deel van de rest van het Triumph-gamma.
Info: www.triumphmotorcycles.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.