Nieuws

MT-07’s in Marvel look

Al sinds enkele jaren houdt helmenfabrikant HJC er een bijzondere Marvel-lijn op na. De comicdesigns zijn allesbehalve eenheidsworst en ogen ronduit spectaculair. Kleurrijk veelal ook, en daardoor niet echt lekker aansluitend op het kleurengamma van de gemiddelde motorfabrikant.

Dat heeft waarschijnlijk ook de Franse custombouwer AD Koncept zich bedacht, die daarom twee Yamaha MT-07’s van een nieuw jasje heeft voorzien, en wel in de vorm van een superhelden look. Het Marvel-universum biedt een heel leger aan bekende en minder bekende superhelden, uiteindelijk viel de keus op Iron Man en Captain America. Denk daarbij niet aan een portret van de stripfiguren trouwens, het zijn vooral de bekende kleurencombinaties blauw/rood (Captain America) en rood/zwart/goud (Iron Man) en de verschillende logo’s die de link met Marvel leggen.
De transformatie is vooral optisch, verder zijn de MT-07’s redelijk standaard gebleven. Ze kregen enkel een Arrow einddemper, LED-knipperlichten en een kentekenplaathouder van Ermax.

Lijkt je wel wat zo’n MT-07 in een Marvel uitvoering? Helaas, de kans dat je een van beide Yamaha’s kunt kopen is volgens Franse media nihil, ze schijnen vooral voor shows en marketingdoeleinden te worden ingezet. Hoewel er ook geruchten zijn dat AD Koncepts werkt aan andere machines in een Marvel look. Laten we het hopen, geeft toch extra kleur aan de motorwereld!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.