Nieuws

Motorvriendelijke hotels

Logis-hotels leggen motorrijders in de watten met speciale faciliteiten

Het motorseizoen is weer van start, en Logis – de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa – biedt motorliefhebbers graag iets extra’s. Motorrijders genieten dit seizoen bij veel Logis-hotels van speciale faciliteiten, zoals de beste stalling en een onderhoudsruimte. Zo garandeert Logis een comfortabele en veilige plek voor motorrijders én hun geliefde motoren. Dankzij de prachtige locaties vormen veel hotels bovendien een ideale uitvalsbasis voor talloze motorroutes.

Bij verschillende Logis-hotels vinden gasten onder andere een gratis beveiligde en afgesloten garage of parking, een waterpunt om motoren te wassen, een onderhoudsruimte voor klein onderhoud, afgesloten en geventileerde ruimtes voor motorpakken en -jacks, een lijst met garages, motordealers en benzinestations die 24 uur per dag geopend zijn en gratis toegang tot internet. Bovendien zijn alle Logis-hoteliers kenners van de omgeving en informeren zij motorrijders graag over toeristische routes, wegenkaarten en bijzondere bezienswaardigheden.

Drie uitvalsbases voor de mooiste motortochten

Hotel Hoogeerd: touren door het Land van Maas en Waal

Vanuit dit hotel – gelegen aan de oevers van de Maas – ontdek je al het moois dat Nederland te bieden heeft: de Maas- en Waaloevers, polders, dijken en bosgebieden. Het hotel ligt bovendien vlak bij de historische stad Nijmegen en is eenvoudig te bereiken via diverse snelwegen. Motoren worden gestald in een afsluitbare garage of de binnentuin van het hotel.

Het Wapen van Harmelen: cruisen langs de oude Rijn
Onder de rook van Utrecht en prachtig gelegen aan de oude Rijn, vind je hotel Het Wapen van Harmelen. Dankzij de centrale ligging is dit hotel het perfecte startpunt voor motorritten door het hele land. Na een ontspannen dagje cruisen geniet je van een uitgebreid à-la-cartediner of een drankje aan de huiselijke bar, terwijl je motor veilig staat gestald in de overdekte parkeerplaats van het hotel.

De Tuinkamer: scheuren door de Achterhoek
Met zijn afwisselende coulisselandschap vol bossen, weilanden en beekjes biedt de Achterhoek oneindig veel prachtige motorroutes. En of je nu een mooi-weer-rijder of een doorrijder bent, op het terras van restaurant-hotel De Tuinkamer in Ruurlo geniet je naderhand van een welverdiend biertje. Het hotel heeft een afsluitbare garage voor motoren.

Logis Hotels biedt de speciale faciliteiten voor motorrijders ook in andere landen. Zo zijn er in Frankrijk maar liefst 257 hotels op toegerust. In Spanje beschikken zestien Logis-vestigingen over extra voorzieningen, in Italië tien en in België één. De hotel-restaurantketen streeft ernaar nog meer vestigingen te voorzien van de speciale motorfaciliteiten door andere hotels te acquireren en bestaande hotels aan te passen. Meer informatie over Logis Hotels is te vinden op www.logishotels.com/nl/.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws