Nieuws

Motorvacature v.d. Heyden

Van der Heyden Motors in Den Bosch, een bedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in de tweewielerbranche, zoekt een verkoop-adviseur. Je werkterrein wordt de moderne showroom, waar je nieuwe motoren van de merken Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, MV Agusta, Cagiva, Moto Morini, Moto Guzzi, Aprilia en Vespa kunt tegenkomen, plus een enorm assortiment occasions in alle cilinderinhoudsklassen en prijzen.
Als verkoopadviseur ben je een perfecte gastheer voor de bezoekers en dankzij je
Motoren- en mensenkennis weet je je klanten zo te adviseren, dat ze altijd met een brede glimlach vertrekken. En dat bij voorkeur op een motor. Natuurlijk ben je stressbestendig, klantgericht en commercieel.
Van der Heijden zoekt een fulltime kandidaat. De functie-eisen zijn MBO opleiding, commerciële en klantgerichte instelling, stressbestendig en communicatief vaardig, ervaring in soortgelijke functie en affiniteit met motoren. Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV en bij voorkeur voorzien van een recente pasfoto naar Van de Heyden Motoren of mail naar marcel@vdheydenmotors.nl Kijk voor meer informatie ook op www.vdheydenmotors.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Precies vier dagen te koop

Precies vier dagen te koop

19 april, 2024

Vespa viert het 140-jarig bestaan op passende wijze. Het bouwt niet alleen een exclusieve scooter (maximaal 140), ...

Overig nieuws