Nieuws

Motorvacature v.d. Heyden

Van der Heyden Motors in Den Bosch, een bedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in de tweewielerbranche, zoekt een verkoop-adviseur. Je werkterrein wordt de moderne showroom, waar je nieuwe motoren van de merken Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, MV Agusta, Cagiva, Moto Morini, Moto Guzzi, Aprilia en Vespa kunt tegenkomen, plus een enorm assortiment occasions in alle cilinderinhoudsklassen en prijzen.
Als verkoopadviseur ben je een perfecte gastheer voor de bezoekers en dankzij je
Motoren- en mensenkennis weet je je klanten zo te adviseren, dat ze altijd met een brede glimlach vertrekken. En dat bij voorkeur op een motor. Natuurlijk ben je stressbestendig, klantgericht en commercieel.
Van der Heijden zoekt een fulltime kandidaat. De functie-eisen zijn MBO opleiding, commerciële en klantgerichte instelling, stressbestendig en communicatief vaardig, ervaring in soortgelijke functie en affiniteit met motoren. Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV en bij voorkeur voorzien van een recente pasfoto naar Van de Heyden Motoren of mail naar marcel@vdheydenmotors.nl Kijk voor meer informatie ook op www.vdheydenmotors.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.