Nieuws

Motorshow Assen

Vanaf vrijdag 23 januari staat de TT Hall weer vol motoren.

Het scheelt maar 1 letter en zo’n  honderd duizend bezoekers: ‘Assen’ en ‘Essen’. De Techno Classica Essen wordt trouwens ergens in april gehouden…

Op vrijdag 23 januari 2015, klinkt in de TT Hall Assen het startschot voor de tweede editie van MotorExpo Assen. Deze unieke motorbeurs in de TT Hall Assen naast het circuit, is drie dagen lang “the place to be” voor alle motorliefhebbers.

 

Geen enkel onderdeel uit de motorsport wordt vergeten en op de beursvloer worden alle facetten van het motorrijden belicht. Natuurlijk is er ook ruitme voor show, spektakel en educatie. Wat te denken van een proefrit op het TT Circuit? Er zijn letterlijk kilometers mogelijkheden op de MotorExpo Assen.

 
MotorExpo Assen mag je als motorliefhebber absoluut niet missen! De complete motorbranche is er vertegenwoordigd. Naast dealers, handelaren, importeurs en andere toeleveranciers, zijn er ook belangenorganisaties, consumentenverenigingen, sportfederaties en motor(sport)evenementen aanwezig.

 

Hieronder lees je wat je zoal kunt verwachten op de MotorExpo Assen:

 

Beursaanbod: Nieuwe motoren, oldtimers, wegracers, choppers, streetfighters, custumbikes, crossmotoren, quads, kleding, helmen, laarzen, veiligheid, educatie, onderdelen, tuning, onderhoud, gereedschap, sportevenementen, toerisme, motorclubs, merchandising, verzekeringen, etc.

 

Mogelijke programma-onderdelen: Testbank, modeshows, trial workshops, quad training, proefritten, rijvaardigheidstest, presentaties van profrijders bij politie, defensie en ambulance, burnou-ballet, uitlaattest, 200m sprint voor standaardmotoren, blow your engine-duurtest, live music, promotie catwalk, ladysnight, fotoshoots, etc.

 
MotorExpo Assen is geopend op:

 

Vrijdag 23 januari van 18.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 24 januari van 10.00 tot 18.00 uur
Zondag 25 januari van 10.00 tot 18.00 uur


Vorig jaar werd de MotorExpo Assen voor het eerst georganiseerd. De motorbeurs naast het TT Circuit, trok toen ruim 10.000 bezoekers.

www.tthall.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws