Nieuws

Motorrijders in de mist

Tijdens ons woon werkverkeer zien we er niet veel. Maar ze zijn er wel: doorrijders.

Om de zichtbaarheid – en daarmee de overlevingskansen- van deze zeldzame soort te verhogen heeft Motoport het nieuwste van Dane in het kleding aanbod opgenomen. De levering is vanaf januari. Maar je kunt nu al bestellen.

Het wind- en waterdichte en ademende Lynsted Gore-Tex jack is als eerste Gore-Tex motorjack, voorzien van geïntegreerde led verlichting op voor- en achterpand.

De led verlichting (6 witte lampjes voor en 5 rode achter), is met één hand in te stellen met een knop op de linker borstzak. Er zijn 3 standen beschikbaar, waarmee je zelf je zichtbaarheid kunt bepalen. De batterij van de verlichting kan door middel van een usb kabel opgeladen worden aan een computer, waarna je 15 uur veilig en goed zichtbaar de weg op kunt. De led’s gaan 15.000 uur mee.

Het Dane Lynsted Gore-Tex jack is, incl. verlichting, vanaf eind januari leverbaar voor € 589,-, maar je kunt hem op dinsdag 20 december 2011 al bekijken bij een van de MotoPort vestigingen. Er is voor elke vestiging speciaal 1 exemplaar ingevlogen om te bezichtigen.

Leverbaar in maat 48 t/m 60 in de kleuren zwart en een combinatie zilvergrijs/zwart.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.