Nieuws

Motorpoetsbedrijven?

Hadden we nooit over nagedacht: hoe kan een motor met een aardige boodschap op de teller er zo smetteloos bij staan bij de dealer?

Natuurlijk opmdat die dealer selectief inkoopt/inruilt. En omdat de meeste motorrijders zuinig zijn op hun best dure brommer en kilometrages vaak gemaakt worden onder goede omstandigheden.

Maar toch…

Iemand attendeerde ons op het bestaan van ‘motorpoetsbedrijven’, een tak van sport die blijkbaar zelfs onder de paraplu van de FOCWA, de Federatie van Organisaties in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven.

Zelf zegt de FOCWA er dit zo ongeveer van:

Motorpoetsbedrijven

Een motor bestaat uit verschillende onderdelen, die na verloop van tijd gebruikssporen vertonen. Denk aan het lakwerk van de kuip en andere delen, de velgen, het motorblok, de schakelaars, de spiegels, enzovoorts.

 

Na een complete poetsbehandeling bij een FOCWA Autopoetsbedrijf herkent u uw motorfiets vaak niet meer terug. De motor oogt weer als nieuw en stijgt daarmee ook in waarde. Maar het poetsen van een motor is een vak waar veel bij komt kijken. Verkeerde middelen en werkwijzen hebben kortstondige resultaten en richten vaak onherstelbare schade aan, met hoge kosten van herstel. Neem daarom geen risico en kies voor een FOCWA Autopoetsbedrijf. Dan heeft u altijd de garantie van een perfect en duurzaam eindresultaat. U verdient het, uw motor verdient het! En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Uw motor laten poetsen: waarom juist een FOCWA Autopoetsbedrijf?

Zoveel onderdelen, zoveel behandelingen. Bij een FOCWA Autopoetsbedrijf kunt u de lak van uw motor laten reinigen, clayen, polijsten, waxen en verzegelen. De bekleding laten reinigen, shamponeren en repareren. Het motorblok ontvetten, reinigen en voorzien van een beschermende laag. De velgen schoonmaken en waxen. Andere chroom- en kunststofdelen reconditioneren. Krassen en andere kleine cosmetische schades laten behandelen. Wat u ook wilt laten verrichten, alles gebeurt onder de comfortabele FOCWA-garantie. Daar zorgt goed opgeleid personeel voor, dat uitsluitend met professionele apparatuur werkt. Alle FOCWA Motorpoetsbedrijven voldoen aan strenge eisen op gebied van milieu, arbozorg, kwaliteit en serviceverlening.

Een doffe lak? Vervuilde delen? Ga eens langs het FOCWA Autopoetsbedrijf!

Ziet uw motor er niet meer zo verzorgd uit? Ga dan eens langs bij een FOCWA Autopoetsbedrijf. Zij beoordelen vrijblijvend de uiterlijke conditie van uw motor en adviseren op grond van uw wensen en hun ervaringen. Met zo’n 50 geselecteerde FOCWA erkende Motorpoetsbedrijven vindt u altijd een specialist bij u in de buurt.

 

Ook misschien handig om te laten doen voor je je motor te koop aan biedt/inruilt.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Pieterpadroute voor de motor

Pieterpadroute voor de motor

8 december, 2023

Het Pieterpad vierde in 2023 haar veertigjarig bestaan. De bijna 500 kilometer lange wandelroute tussen het ...

Overig nieuws