Nieuws

Motornieuws 2020: Moto Guzzi V85TT Travel

Afgelopen jaar introduceerde Moto Guzzi met de V85TT een fantastisch ogende retro allroad, met stijlelementen van enkele fameuze terreinmachines uit Moto Guzzi’s verleden. Een vernieuwend concept dat bij velen in de smaak valt. Een concept ook, dat nu wordt uitgebreid met een Travel-uitvoering.

Technisch gezien is de V85TT Travel volledig identiek aan de standaarduitvoering. In het vooronder dus de 853cc V-twin, goed voor een maximum vermogen van 80 pk bij 7.750 toeren, die een dragend element van het frame vormt. De Travel onderscheidt zich van de reguliere V85 door zijn meer toeristische aankleding (hoe verrassend!). Tot de basisuitrusting behoort een hogere Touring-ruit, twee ruime zijkoffers met in totaal 64,5 liter bagageruimte (te openen/sluiten met de contactsleutel), handvatverwarming (te bedienen middels de reeds in het linker stuurarmatuur geïntegreerde knop) en een setje led verstralers. Ook Moto Guzzi’s MIA multimediasysteem, waarmee onder meer je smartphone aan het TFT dashboard kan worden gekoppeld, is standaard aan boord. De Moto Guzzi V85TT Travel is er enkel in de speciale beige/zwarte kleurstelling.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.