Nieuws

Motornieuws 2020: Kawasaki Z650

De nieuwe Ninja 650 presenteerde Kawasaki al een paar weken geleden, dus dat de naakte variant met hetzelfde motorblok, de Z650, een soortgelijke update voor 2020 zou krijgen, is zo logisch als één plus één twee is.

Ook de Z650 is komend modeljaar dus Euro5-proof met een volgens Kawasaki sterkere paralleltwin, en heeft verder, naast een aangescherpt jasje met brede schouderpartij, een flinke upgrade in uitrusting gekregen. Zo heeft de 650 nu led-verlichting rondom, maar het meest sprekende voorbeeld van die upgrade is misschien wel het nieuwe 10,9 cm TFT-dashboard, zeker geen standaard in deze klasse. Dat display is naast de gebruikelijke functies voorzien van versnellings- en schakelindicator, brandstofmeter en ECO-indicator. Daarnaast heeft het smartphone-connectiviteit en kun je met een speciale app bijvoorbeeld ook GPS-routeinformatie en onderhoudsinformatie bekijken. De nieuwe Z650 staat medio januari bij de dealer in de kleuren groen/zwart, wit/zwart en zwart. De prijs is nog niet bekend.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.